top of page

Wie is Mirjam

Ik kijk liever naar mogelijkheden in plaats van naar onmogelijkheden​

Toen ik 15 jaar was, wist ik dat ik ergotherapeut wilde worden. Het was mensgericht, praktisch en creatief. Tijdens mijn werk als ergotherapeut in de ouderenzorg en psychiatrie besloot ik de toneelacademie in Maastricht te gaan volgen, omdat ik mijn creativiteit –beroepsmatig - een grotere plek wilde geven.

Na mijn afstuderen in 1990 ben ik als theatermaker en docent drama voor het onderwijs gaan werken, o.a. bij een jeugdtheatergezelschap. Daarnaast werk ik als zelfstandig regisseur, waarbij theater en improvisatie mij het meest na aan ‘t hart liggen.

Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan; naast theater bleven ook de aspecten van menselijk gedrag mij trekken. Dit kon ik kwijt in projecten over communicatie en groepsgedrag (bijv. hoe ga je om met pesten). Sinds 1998 werk ik ook als trainer/coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, omgaan met stress, vitaliteit, communicatie en presentatie. Ik heb me gespecialiseerd in de cognitieve gedragstraining en Mindfulness.

De combinatie trainer-coach & docent drama-regisseur is niet of het één, of het ander. Het is én, én; het heeft mij completer gemaakt en doet volledig recht aan mijn persoonlijke eigenschappen: praktisch, creatief en mensgericht.

.

bottom of page