top of page

Van Schilderij naar Selfie


In juni is de film voor het project 'van Schilderij tot Selfie' afgerond. Sam speelt een prachtige dochter van Frans Hals. Een heel leuk én leerzaam project voor groep 5/6 basisschool. Allereerst voor basisscholen in Leerdam en omgeving, maar ook voor basisscholen die een project rondom schilderen en cultuur wil doen.

 

In juni is de film voor het project 'van Schilderij tot Selfie' afgerond. Sam speelt een prachtige dochter van Frans Hals. Een heel leuk én leerzaam project voor groep 5/6 basisschool. Allereerst voor basisscholen in Leerdam en omgeving, maar ook voor basisscholen die een project rondom schilderen en cultuur wil doen.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page