top of page

Kom uit de kist... ?!

In 2018 vroegen De UITVAARTvrouwen mij of ik met hen mee wilde denken over een voorstelling waarin het publiek zou worden uitgenodigd het onderwerp 'Spreken over je uitvaartwensen.' als een onderdeel van het leven te gaan ervaren. Na enkele inspirerende gesprekken met de vrouwen, stilstaan bij hoe ik zelf naar de dood en mijn uitvaart kijk, lezen van literatuur en een rondleiding door het crematorium in Tiel (samen met mijn spelers) gingen ik begin november de repetitiezaal in.

Uitgangspunten: Wat als je niets van te voren bespreekt en hoe kijken ik en de spelers zelf naar dit onderwerp?

Ik heb een mooi repetitie- en schrijfproces doorgemaakt met mijn 5 bevlogen amateurspelers.

En nu is het zover.

Zondag 10 maart is de première in Leerdam. Vervolgens wordt de voorstelling nog 4 keer gespeeld in: Geldermalsen, Asperen, Tiel en Culemborg


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page